Här visar vi aktuella erbjudanden.

Just nu har vi ingen kampanj

Allt på ett ställe.

Sabris breda urval av produkter innebär att du kan handla allt på ett ställe. Smidigt och enkelt med allt samlat på en faktura, en kontaktperson och ett leveranstillfälle. Vi är noga med leveranserna och ser till att du får det du beställt på förutsatt tid, där du vill ha det. Vi ställer till och med in varorna i din kyl och frys, om det underlättar för dig.

Stort, modernt lager.

I december 2011 flyttade vi till moderna och ändamålsenliga lokaler med gott utrymme och god logistik. Därmed fick vi tillgång till hela 2000 kvadratmeter lageryta, varav frysutrymme på 300 kvadratmeter och kylutrymme på 200 kvadratmeter. Det innebär att vi kan hålla ett stort lager för omedelbar leverans av våra varor.

Ömsesidig framgång.

Det är enkel matematik att räkna ut att vi är ömsesidigt beroende av våra kunder. Vi är ett viktigt led för att kunderna ska kunna driva sina rörelser på ett framgångsrikt sätt. Vi samarbetar med ledande leverantörer och kan erbjuda ett brett urval av varumärken. Du kan lita på oss och att vi alltid anstränger oss för att hitta en lösning för ditt behov. När det går bra för våra kunder går det bra för oss. Så enkelt är det.