Bagheera grill

"Man känner sig välkommen"

2008 byggde George Varglid hamburgerrestaurangen Bagheera med 350 sittplatser vid det strategiska läget strax utanför entrén till Kolmårdens djurpark. George hade då 32 år i branschen och bland annat drivit restaurang Kungsgatans Kebab i Norrköping. Samarbetet med Sabris började med ilska och frustration - över den befintliga leverantören som inte kunde leverera. Men Sabris visade att de inte bara kunde leva upp till, utan även överträffa Georges alla förväntningar och idag köper han allt han behöver till Bagheera av Sabris Food.

"Kvalitet är vårt signum och det är jätteviktigt för oss att ha högsta kvalitet, till exempel endast handskalade räkor i salladerna. Sabris produkter har väldigt hög kvalitet och dessutom är killarna extremt trevliga och serviceinriktade. De packar till exempel upp i hyllorna och i kyl och frys till oss. De är "o gnälliga" och fixar det som behövs. Man känner sig alltid välkommen som kund hos dem."  -George Varglid

Miami

"Rätt kvalitet, brett sortiment och trevligt bemötande"

Förutom god mat är det en stilren och tidlös inredning som karaktäriserar populära pizzeria Miami i Norrköping med fem anställda. Miami drivs av Farid Sajjadi och levererar mellan 100 och 300 beställningar dagligen, företrädesvis pizza och kebab. Sabris Food är huvudleverantör.

"De har ett brett sortiment och vi beställer det mesta vi behöver från Sabris Food. Det är en stor fördel att ha en och samma leverantör som tar ett helhetsansvar. Det är också smidigt att få allt på en faktura. Jag uppskattar Sabris Food för deras höga service. De ställer alltid upp och de har rätt kvalitet, till exempel just den fritösolja som jag efterfrågar och som är svår att få tag i på annat håll. De har ett trevligt bemötande och det märks att de bryr sig om mig som kund." -Farid Sajjadi

"Inget är omöjligt"

Med sitt guldläge vid Västerviks vackra hamn har Sahara Café varit en populär restaurang sedan öppningsdagen 2007. Ägaren Cliven Besheri, som driver restaurangen med sina två bröder och en gemensam vän, serverar enbart sina gäster mat och dryck som håller högsta kvalitet. De satsar allt på bra bemötande och hög kvalitet på restaurangen, som serverar allt från husmanskost till libanesisk tapas, köper sina råvaror hos Sabris Food.

"Vi köper i princip allt vi behöver från Sabris. Vi har valt dem som leverantör eftersom de är öppna, ärliga och levererar varor med hög kvalitet. Av dem får vi mycket bra service till ett väldigt bra pris. Genom åren har det vuxit fram en vänskap oss emellan och sitter vi i knipa så kan vi lita på att de löser det även utanför arbetstid. De ställer alltid upp. Inget är omöjligt hos dem!" -Cliven Besheri

Allt på ett ställe.

Sabris breda urval av produkter innebär att du kan handla allt på ett ställe. Smidigt och enkelt med allt samlat på en faktura, en kontaktperson och ett leveranstillfälle. Vi är noga med leveranserna och ser till att du får det du beställt på förutsatt tid, där du vill ha det. Vi ställer till och med in varorna i din kyl och frys, om det underlättar för dig.

Stort, modernt lager.

I december 2011 flyttade vi till moderna och ändamålsenliga lokaler med gott utrymme och god logistik. Därmed fick vi tillgång till hela 2000 kvadratmeter lageryta, varav frysutrymme på 300 kvadratmeter och kylutrymme på 200 kvadratmeter. Det innebär att vi kan hålla ett stort lager för omedelbar leverans av våra varor.

Ömsesidig framgång.

Det är enkel matematik att räkna ut att vi är ömsesidigt beroende av våra kunder. Vi är ett viktigt led för att kunderna ska kunna driva sina rörelser på ett framgångsrikt sätt. Vi samarbetar med ledande leverantörer och kan erbjuda ett brett urval av varumärken. Du kan lita på oss och att vi alltid anstränger oss för att hitta en lösning för ditt behov. När det går bra för våra kunder går det bra för oss. Så enkelt är det.