Om oss

Vi är bröder med stark drivkraft och empati.  Med beslutsamhet och hårt arbete har vi åtta bröderna Adbulahad tillsammans förverkligat vår bortgångne far Sabris dröm om ett gemensamt företag för barnen. I Maj 2009, två år efter hans död, grundade vi Sabris Food Sweden AB i Norrköping. Vi har mångårig erfarenhet av att driva egna restauranger på olika orter i Sverige och vet därmed vad som är viktigt för en grossist att uppfylla när det gäller service och produktutbud. Två av oss har dessutom flerårig erfarenhet från grossistledet och att det skulle bli en grossiströrelse föll sig därför helt naturligt. 

Det är tufft att etablera en ny verksamhet, men med ett stort kontaktnät, envishet, mod och en stark drivkraft har vi lyckats väl. Företaget utvecklas kontinuerligt och redan 2011 flyttade vi till nya lokaler på 2000 kvadratmeter och 850 pallplatser, dubbelt så stort som vid starten två år tidigare. Kyl- och frysrummet är på hela 500 kvadratmeter. Företaget omsätter cirka 60-70 miljoner kronor.

Sabris Food genomsyras av glädje, vänlighet, empati och förmåga att förstå och respektera kundens situation och behov. Ordning och reda är andra tydligt utmärkande drag. Vi har enats om en tydlig beslutsprocess där alla har möjlighet att komma med förslag och synpunkter, men erfarenhet väger tyngst i beslutsfattandet. Det bidrar till samförstånd med ett framåt- och ett framtidsinriktat fokus.